Administratief financieel medewerker

Solliciteer nu

Administratief financieel medewerker

Als groeiend bedrijf zijn we continu bezig met optimaliseren, slimmer en efficiënter inrichten onze organisatie en bijhorende processen. Daarom zijn we op zoek naar een ambitieuze financieel administratief medewerker die onze administratie onder zijn of haar hoede kan nemen. Een gave en veelzijdige baan in een leuke omgeving, waarbij je met ons mee kunt groeien.

Full-time · Utrecht, The Netherlands

Functie-eisen

 • Ervaring in een (deels) vergelijkbare functie
 • Je hebt ervaring met de uitvoerende werkzaamheden van de (financiële) administratie.
 • Je bent communicatief vaardig en kan goed samenwerken.
 • Je bent doortastend in het werk wat je doet.
 • Je kan lezen en schrijven met Excel.
 • Jij vindt het heerlijk om zelfstandig te werken, maar bent tegelijk een teamspeler wanneer nodig.
 • Structuur en zorgvuldigheid zijn jouw ‘middle name’.
 • Als jij een verklaring van goed gedrag zal aanvragen, dan krijg je die van jouw gemeente.
 • Je bent eerlijk en integer. 
 • Je spreekt, leest en schrijft vloeiend Nederlands.

Pre:

 • Kennis van Exact Online

Wat wij jou bieden

Kennisdeling

Laptop en meer

Pensioenregeling

Bovengemiddeld, inclusief bonus

Flexibele uren

25 vakantiedagen

 • We bieden een bovengemiddelde beloning, onkostenvergoeding en 25 vakantiedagen.
 • Een gunstige pensioenregeling
 • Bonus bij een positief bedrijfsresultaat

 • Flexibele uren, in overleg met je team
 • Geen concessies op spullen die je nodig hebt om je werk goed te doen waaronder laptop, koptelefoon en meer
 • We zijn een groeiend bedrijf en houden constant focus op jouw ontwikkeling, drijfveren en ambities. Je mag bij ons aan zowel persoonlijk als professionele doelen werken door middel van een groeiplan.
 • Een span of control die aansluit bij jouw ambities en skills
 • Je werkt nauw samen met het managementteam en hebt een belangrijke rol in de organisatie

Over jou

Wij zijn op zoek naar iemand die onze administratie onder zijn of haar hoede neemt. In de breedste zin van het woord. Van debiteur tot medewerkersdossier en van factuur tot rapportage (van bijvoorbeeld omzet, liquiditeit of productiviteit). Goed kunnen focussen is dus belangrijk, maar minimaal even belangrijk is dat je het leuk vindt om met getallen te werken en een adviserende rol te hebben. De werkzaamheden zijn erg gevarieerd, van makkelijk af te vinken tot ingewikkeld uit te zoeken. 

Je bent ook flexibel in de verscheidenheid van zaken. Daarnaast ben je op zoek naar een leuke, uitdagende baan bij een in elk opzicht groeiend bedrijf.

Verder maakt groei jou gelukkig. Dat is mooi, want dat geldt ook voor ons. Als bedrijf, als persoon maar ook zeker in deze functie. Laatstgenoemde zal namelijk de aankomende tijd groeien en dat creëert ook veel kansen voor jou.

Wat meer detail

Jij bent als administratief financieel medewerker verantwoordelijk voor alles wat te maken heeft met facturatie, van zowel debiteuren als crediteuren. Je overziet en controleert het gehele facturatieproces. Dit doe je in nauwe samenwerking met je collega's, maar het is wel helemaal "jouw" ding. Tussentijds kun je verwachtingen managen en achteraf ben jij verantwoordelijk voor de maand- of kwartaalafsluiting. 

Voor crediteuren werkt het natuurlijk anders, maar hiervoor ben jij de zogeheten 'spin in het web'. Je werkt nauw samen met verschillende collega's, om alles binnen de betalingstermijn te realiseren. Wij houden ons namelijk graag aan afspraken.

Daarnaast draag je bij aan en denkt mee over het maken van rapportages.

Om al het bovenstaande te kunnen doe, ben jij de contactpersoon voor onze boekhouder.

Contact en samenwerking zal vooral zijn met onze Operations Director en Managing Director van Lab Digital. Daarnaast zeker ook met onze projectmanagers.

Jouw collega's

Je werkt met meerdere collega's samen vanuit alle lagen van de organisatie, maar vooral intensief met het managementteam. Benieuwd wie je collega's worden? Bekijk dan de profielen van een deel van het management: Chiel, Erik, Niels en een van onze projectmanagers Els.

Chiel te Loeke

Operations Director

Erik van Zuylen

Organization Development Manager

Niels Smits

Co-founder, Managing Director

Els Gosens

Digital Consultant

"Wij hechten veel waarde aan autonomie op alle fronten. Grip op financiën is daarom een dagelijks terugkerend thema. Deze cijfers, de gedegen analyses en voorspellingen die daaruit volgen, zijn de grondslag van het weloverwogen keuzes kunnen maken binnen ons bedrijf. Niet alleen dagdagelijks maar juist ook lange termijn."

- Niels Smits, co-founder

Over ons

Lab Digital staat voor 15 jaar ervaring in de digitale sector. Tegelijk zit vernieuwing in het bloed, evenals een sterke drive voor kwaliteit. Bij Lab Digital zijn 70+ specialisten werkzaam, zowel in de technologische hoek als aan de creatieve kant. Onze klanten zijn toe aan volwassen stappen op het gebied van digitale vraagstukken. Voor hen realiseren wij groei, in zeer goede en langdurige samenwerkingen. Dit doen we met de nieuwste technologieën voor nationale en internationale organisaties. 

Bij ons staat groei centraal, waarbij vertrouwen, vrijheid en persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel staan. We bieden onze werknemers veel mogelijkheden om zich vakinhoudelijk of persoonlijk te ontwikkelen, onder andere door het aanbieden van een persoonlijk groeiplan. Onze organisatie is divers, informeel en we hebben een gezellige en leuke cultuur. We stimuleren kennisdeling en innovatie door de gehele breedte van de organisatie. In december 2020 zijn we wederom uitgeroepen tot Great Place To Work.

Klanten waar we voor werken zijn onder andere: Glen Dimplex, Ahold, Heineken, Liander, Toyota en Danone. Ben je nieuwsgierig naar de soorten projecten die we doen? Bekijk dan eens onze cases over  Suzuki, Heineken Experience, Agradi.

Pas jij in deze rol?
Solliciteer dan direct.

Onze huidige locatie is aan de Kanaalweg 14-G, maar vanaf februari zal ons kantoor aan de Reykjavikstraat 1 zitten.

Lab Digital werkt voor het invullen van deze functie niet met derde partijen.