Administratief medewerker

Solliciteer nu

Administratief medewerker

Als groeiend bedrijf zijn we continu bezig met het slimmer en efficiënter inrichten van onze organisatie en bijhorende processen. Waar de afgelopen jaren veel werk organisch is gegroeid en door verschillende collega’s is uitgevoerd, zijn wij nu op zoek naar iemand die zich geheel richt op administratief werk. Een gave en veelzijdige baan in een leuke omgeving, waarbij je met ons mee kunt groeien.

PART-TIME / FULL-TIME 32-40 UUR· UTRECHT, THE NETHERLANDS

Over jou

Wij zijn opzoek naar iemand die onze administratie onder zijn of haar hoeden neemt. In de breedste zin van het woord. Van debiteur tot medewerkersdossier en van factuur tot rapportage. Oftewel, we zoeken een administratie duizendpoot. Goed kunnen focussen is dus belangrijk, maar minimaal even belangrijk is dat je het leuk vindt om met getallen te werken. De werkzaamheden zijn erg gevarieerd; van makkelijk af te vinken tot ingewikkeld uit te zoeken.

Jij bent dus in staat om geconcentreerd te werken, maar bent ook flexibel in de verscheidenheid van zaken. Daarnaast ben je op zoek naar een leuke, uitdagende baan bij een in elk opzicht groeiend bedrijf.

Verder maakt groei jou gelukkig. Dat is mooi, want dat geldt ook voor ons. Als bedrijf, als persoon maar ook zeker in deze functie. Laatstgenoemde zal namelijk de aankomende tijd groeien en dat creëert ook veel kansen voor jou.

Wat meer detail

Jij bent als administratief medewerker verantwoordelijk voor alles wat te maken heeft met facturatie, van zowel debiteuren als crediteuren. Dit doe je in nauwe samenwerking met je collega’s, maar het is wel helemaal ‘jouw ding’. Dit betekent niet dat je de facturen voor onze opdrachtgevers maakt, want dat wordt vrijwel altijd gedaan door onze projectmanagers. Jij zorgt er wel voor dat je de geschatte omzet al halverwege de maand krijgt aangeleverd, om er vervolgens voor te zorgen dat facturen daadwerkelijk worden verzonden. Tussentijds kun je verwachtingen presenteren en achteraf ben jij verantwoordelijk voor de maand- of kwartaalafsluiting.

Voor crediteuren werkt het natuurlijk anders, maar hiervoor ben jij de zogeheten ‘spin in het web’. Je werkt nauw samen met verschillende collega’s, om alles binnen de betalingstermijn te realiseren. Wij houden ons namelijk graag aan afspraken.

Om al het bovenstaande te kunnen doen, ben jij de contactpersoon voor onze boekhouder.

Naast het financiële deel van deze rol, is er ook nog het op de mens en organisatie gerichte deel. Je houdt je namelijk ook bezig met allerlei, op ons team gerichte onderwerpen, die behoorlijk divers zijn. Zo zorg jij voor de ziek- en betermeldingen en vakantieaanvragen, maar ben je ook de drijvende kracht achter onderwerpen die gerelateerd zijn aan salarisadministratie, verzekeringen, pensioenen en het onboarden van nieuwe collega’s.

Contact en samenwerking zal vooral zijn met onze Operations Manager, Organization Development Manager en Managing Director van Lab Digital. Vast en zeker ook met anderen trouwens.

Voor deze functie vinden wij de volgende kennis en/of ervaring echt heel belangrijk:

 • Ervaring in een (deels) vergelijkbare functie, het liefst bij een bureau;
 • Je hebt kennis van financiële administratie en facturatie;
 • Kennis van Exact Online is een pré;
 • Affiniteit met cijfers en rapportages is nodig, maar ook interesse in organisatorische / hr gerelateerde taken;
 • Je bent communicatief vaardig en kan goed samenwerken;
 • Je bent doortastend in het werk dat je doet;
 • Prioriteit moet je kunnen bepalen. Ook als het even druk is houd je je hoofd erbij, kies je en communiceer je mogelijke veranderingen in jouw planning;
 • Jij vindt het heerlijk om zelfstandig te kunnen werken, maar bent tegelijk een teamspeler wanneer nodig;
 • Structuur en zorgvuldigheid zijn jouw ‘middle name’;
 • Als jij een verklaring van goed gedrag zal aanvragen, dan krijg je die van jouw gemeente;
 • Je bent eerlijk en integer. 

Over ons

Ondanks dat Lab Digital een jong bedrijf is, hebben we een portfolio opgebouwd waar we trots op zijn. Denk hierbij aan bedrijven als Heineken, Liander, Toyota, Innogy, Canon, Ahold en Pon, maar we zijn ook betrokken bij verschillende nieuwe startups. Samen met hen zijn wij in de afgelopen vier jaar gegroeid tot een bedrijf met zo'n 40 medewerkers.

Wij zien de mensen die voor ons werken als ons belangrijkste goed. Onze missie is dan ook om iedereen binnen Lab Digital te laten groeien. Wanneer iedereen de mogelijkheid krijgt om te groeien, zal dit leiden tot enthousiaste medewerkers en uiteindelijk ook voor de groei van ons bedrijf. Onze medewerkers zijn samen met onze opdrachtgevers de sleutel tot ons (verdere) succes.

Bij Lab Digital staat teamwork centraal in alles wat we doen. Elk onafhankelijk team is gevestigd in Utrecht en werkt aan bestaande en nieuwe projecten. Wij geloven dat met de juiste ondersteuning kleine, onafhankelijke teams betere resultaten behalen. Deze manier van werken zorgt er volgens ons voor dat mensen verantwoordelijkheid nemen en groeien in hun carrière.

Al onze klanten zijn uniek, dus besteden we veel aan elke samenwerking. Voor elke klant bouwen en runnen we creatieve, end-to-end digitale producten die net zo uniek zijn als zij. Van de visie, het ontwerp en de ontwikkeling tot de implementatie. De ervaringen die we creëren zijn op maat gemaakt en gebouwd om lang mee te gaan. Onze relatie met onze klanten eindigt niet bij livegang; we runnen de producten die we maken en blijven ze meten en optimaliseren. Hierdoor wordt onze samenwerking sterker en blijven onze opdrachtgevers groeien.

Wat bieden we jou

Wat wij de juist kandiaat kunnen bieden? Dit is de basis:

 • Een goed salaris en een onkostenvergoeding;
 • Interessante en uitdagende werkzaamheden die aansluiten bij jouw ambitie;
 • Een gunstige pensioenregeling;
 • Alle uitrusting die je nodig hebt om je werk goed te doen - zonder compromissen.

Er zijn daarnaast andere voordelen, zoals: een volle koelkast, een smakelijke lunch (tegen een kleine vergoeding), goede koffie en je zal flexibel kunnen werken.

Boven dit alles, staat Lab Digital ook voor jou klaar. We luisteren naar je, nemen je behoeften en wensen serieus en we zullen je helpen om je professioneel te laten groeien. Wil je een professionele cursus volgen die jou (en onze klanten) helpt in ontwikkeling, dan doen wij mee. Wil je evenementen en conferenties met het team bezoeken? Dat doen we al. Wil je praten over hoe dingen beter kunnen worden gedaan? We zijn er om er wat mee te doen. Bekijk ons blog via https://blog.labdigital.nl/ .

Enthousiast genoeg? Misschien word jij dan wel onze nieuwe Administratief Medewerker.

Het adverteren van deze functie door derde partijen is niet gewenst en wij zijn niet op zoek naar derde partijen voor sollicitanten op deze functie.