Wij realiseren groei met vooruitstrevende digitale producten

Kom jij ons team versterken

Bekijk de vacatures ↓

Gezocht:

Sr. Digital Project Manager

Ben jij een ervaren digitale projectmanager met meerdere jaren ervaring bij digitale bureaus met complexe projecten en grote opdrachtgevers? Wij zoeken iemand met Scrum-ervaring die zich thuis voelt in het draaien van complexe projecten. Iemand die past bij onze organisatie en die, naast het behouden van het totaaloverzicht, ook flink bij de inhoud van het project betrokken wil zijn.

Full-time · Utrecht, The Netherlands

Bekijk vacature

Werken bij Lab Digital

Open source en headless tech stack

Lab Academy en kennisdeling

Focus op groei

Buddy om je op weg te helpen

Bonus

25 vakantiedagen

Lab Digital staat voor 15 jaar ervaring in de digitale sector. Tegelijk zit vernieuwing in het bloed, evenals een sterke drive voor kwaliteit. Bij Lab Digital zijn 50+ specialisten werkzaam, zowel in de technologische hoek als aan de creatieve kant. Onze klanten zijn toe aan volwassen stappen op het gebied van digitale vraagstukken. Voor hen realiseren wij groei, in zeer goede en langdurige samenwerkingen. Dit doen we met de nieuwste technologieën voor nationale en internationale organisaties.

We maken veel gebruik van Django, Wagtail en Commercetools om onze platformen te bouwen. ReactJS, React Native, NextJS en Typescript komen op gebied van front-end vaak langs. En voor steeds meer projecten maken we gebruik van MACH Composer. 

Naast de hierboven genoemde voordelen, bieden we nog meer afhankelijk van de functie. 

Meer weten over onze technologieën? 
tech.labdigital.nl   •   github.com/labd

Uitgelicht werk

The Heineken Experience

Bekijk case study 

Toyota

Bekijk case study →